Главная » Новости проекта » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 »

У Ковелі, Нововолинську та Рожищі міська влада обіцяє велодоріжки при генеральних ремонтах вулиць міст.

Концепцію розвитку велоінфраструктури почали розробляти і у Володимирі-Волинському, ‒ повідомляють у прес-службі Волинського Інституту Права.

76,7% мешканців Волинської області мають велосипед, з яких 16,7% користуються цим транспортним засобом практично щодня, а 36,7% ‒ коли виникає потреба. 37,9% опитаних їздять на велосипеді замість громадського транспорту чи автомобіля, а 13,8% займаються велосипедним спортом.

За такої кількості велосипедистів у жодному місті Волині немає для пересування цим видом транспорту місць. Та й загалом в Україні велодоріжки – явище, яке можна зустріти мало де. Експерти кажуть, що основна причина непристосованості вулиць до велотранспорту в тому, що при їх проектуванні, яке відбувалось кілька десятиліть тому, не передбачались велодоріжки чи велошляхи. Тому сьогодні питання велоінфрастуктури залишається відкрит ... Читать дальше »
Категория: Официально | Просмотров: 397 | Дата: 12.06.13



Протягом останніх двох тижнів відбулось декілька засідань робочих груп - цікавих, інформативних, корисних, результативних. З основними здобутками та загальною інформацією щодо поточного етапу розробки проекту Стратегії розвитку туризму у місті Запоріжжі можна ознайомитись, зокрема, у розіділі "Робочі групи".

Ваші пропозиції щодо пріоритетів розвитку туризму, стратегічного Бачення, Місії, цінностей, актуальних завдань і першочергових проектів можна надавати через форму зворотнього зв'язку безпосередньо на нашому сайті. Розміщена тут поштова форма передбачає можливість відправлення повідомлень та файлів. Розмір файлу може бути обмежений певними технічними параметрами (бажано не більше 1 МБ).

Так само всі небайдужі мешканці Запоріжжя, представники влади, бізн ... Читать дальше »
Категория: Наши новости | Просмотров: 364 | Дата: 12.06.13



У Запоріжжі 2 червня відбудеться відкриття XVI Міжнародного кінофестивалю "Бригантина-2013", на який з'їдуться кінозірки з 12 країн світу.

Про це розповіла директор департаменту культури, туризму, національностей і релігій облдержадміністрації Ірина Конарєва, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Свої заявки на участь надіслали представники Франції, США, Польщі, Швеції, Болгарії, Туреччини, ОАЕ, Казахстану, Аргентини і звичайно - України, Росії та Білорусі", - уточнила вона.

Відкриття кіносвята обіцяє бути помпезним - для цього перекриють рух транспорту по пр. Леніна, щоб зірки кіно пройшлися 60-метровою червоною доріжкою від готелю "Театральний" до театру ім. Магара.

Протягом тижня на всіх фестивальних майданчиках пройде відкритий показ конкурсної програми художніх, повнометражних і короткометражних фільмів; фестиваль дитячого кіно "Золота бригантин ... Читать дальше »

Категория: Официально | Просмотров: 368 | Дата: 30.05.13



На общем заседании руководителей рабочих групп по разработке Стратегии развития туризма в городе Запорожье, которое состоялось 21 мая, были рассмотрены первые результаты работы в группах. Полученная информация в настоящее время обрабатывается экспертами проекта и в ближайшее время будет дополнительно представлена на нашем сайте в виде отдельных публикаций.

Кроме того, определены ориентировочные даты проведения очередных заседаний рабочих групп:

28 мая, в 11-00 - выездная рабочая группа по направлению "Национальный заповедник "Хортица", остров Хортица". В конференц-зале Музея запорожского казачества состоится первое презентационно-ознакомительное заседание этой рабочей группы.

Тема следующего заседания остальных рабочих групп - фомирование стратегического Видения, Миссии и ключевых принципов (ценностей), на которых будет базироваться дальнейший процесс и приоритеты в разработке Стратегии развития туризма:
Категория: Наши новости | Просмотров: 368 | Дата: 23.05.13



До уваги всіх зацікавлених суб'єктів туристичної діяльності, власників готелів та туристичних фірм!

З 30 жовтня по 1 листопада 2013 року у Львівському Палаці мистецтв пройде Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

В рамках Форуму одночасно будуть працювати XIV Міжнародна виставка-ярмарок „ТурЕКСПО-2013", VII Спеціалізована виставка „Готельний та ресторанний бізнес " та VI Спеціалізована виставка „Континент розваг".

Основна мета цьогорічного Форуму - популяризація туристичних можливостей та маловідомих об'єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчика для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Спільно з Асоціацією готельних об'єднань та готелів міст України, Асо ... Читать дальше »

Категория: Официально | Просмотров: 938 | Дата: 21.05.13


герб
Рекомендовать
Категории раздела

С разработчиками проекта Стратегии вы можете связаться, перейдя по этим ссылкам:
Виталий Лысенко,
ИС-Консалтинг
Наталия Пичкур,
Центр экологической культуры в Запорожье

"Вы никогда не сумеете решить возникшую проблему, если сохраните то же мышление и тот же подход, который привёл вас к этой проблеме".
Альберт Эйнштейн
Календарь
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика
Форма входа
На главную | О сайте | Новости | Методология | Рабочие группы | Скачать | Сайты | Фотоальбом | Контакты