Главная » 2013 » Сентябрь » 11 » Концепція стратегічного розвитку туристичної галузі Запоріжжя до 2022 року
01:12
Концепція стратегічного розвитку туристичної галузі Запоріжжя до 2022 року

Концепція стратегічного розвитку туристичної галузі Запоріжжя до 2022 року містить загальні засади, принципи та пріоритети, на яких грунтується Стратегія розвитку туризму у місті Запоріжжі на 2014-2018 рр.

Запропонована громаді міста Концепція стратегічного розвитку туристичної галузі Запоріжжя до 2022 року (далі – Концепція) покликана:

-    встановити базові стратегічні підходи до використання і подальшого розвитку туристичного потенціалу міста;

-    сформулювати ключові ідеологічні поняття, на яких ґрунтується процес розроблення та практичної реалізації Стратегії розвитку туризму у місті Запоріжжі на 2014-2018 р. протягом першого етапу стратегічного планування розвитку туристичної галузі;

-    визначити проблемні питання, які необхідно вирішити, а також основні принципи розроблення, впровадження, моніторингу й оцінювання Стратегії, програм і проектів, спрямованих на її реалізацію;
-    визначити загальні та специфічні результати, яких має досягти громада міста;

-    стати підґрунтям для розробки стратегічних планів та впровадження заходів щодо розвитку туристичної галузі міста на наступний період.

Визначений у цій Концепції період часу та підхід до стратегічного планування розвитку туристичної галузі Запоріжжя враховує ухвалену Урядом України у серпні 2013 р. «Концепцію Державної цільової програми розвитку туризму та курортів до 2022 року».

Таким чином, Стратегія стосуватиметься першого етапу стратегічного планування розвитку туристичної галузі. А Концепція - це буде фактично перший (вступний) розділ нашої Стратегії розвитку тризму.

Концепцію (перший розділ Стратегії) можна СКАЧАТИ ТУТ.

Пропозиції та міркування щодо Концепції можна надати через ПОШТОВУ ФОРМУ.


Категория: Наши новости | Просмотров: 903
герб
Рекомендовать
Категории раздела

С разработчиками проекта Стратегии вы можете связаться, перейдя по этим ссылкам:
Виталий Лысенко,
ИС-Консалтинг
Наталия Пичкур,
Центр экологической культуры в Запорожье

"Вы никогда не сумеете решить возникшую проблему, если сохраните то же мышление и тот же подход, который привёл вас к этой проблеме".
Альберт Эйнштейн
Календарь
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика
Форма входа
На главную | О сайте | Новости | Методология | Рабочие группы | Скачать | Сайты | Фотоальбом | Контакты